//
Testimonial

If you do know about us please share your thought here. It will help us to improve what we have now to be a better Troupe (group) and a better dancer.

Thank You

481109_371496639597544_1930328381_n

Oriental fusion classtbiProfile Foto

TBI 1

Diskusi

8 thoughts on “Testimonial

  1. Desi, although you were not my first (oriental) belly dance teacher and whom I always call you “bu babe” coz you’re “the mother” of all the babes (female students) in the TBI and whom I got my knowledge from about how to dance a belly dance in a proper yet fun way! although only for 3 months, have given me an impression that you really have a HUGE talent not only in performing yourselves to the public but also in teaching your students with passion and super duper patience. I had 3 belly dance teachers when I was in Jakarta, but you were the only one who had a good approach and communication to your students and you dared to take risks by asking your students to come up on the stage and perform with less practicing time than it should’ve been. But hey, that was because you had a very good self esteem so it affected to your students too, right? And look at now, following up on your classes, your loyal students just made a very good improvement! Bravo!!!… I wish you and all your students a HUGE success in the future bu babe and keep your low profile personality, hard work, passion, best communication formal and informal to each of your students and many more in you as a the best belly dance teacher I have ever had. Teaching is a difficult job for some people but you seem to make it so perfectly easy…and I know why… BEST LUCK FOR YOUR FUTURE!

    Posted by Valeria Kelly | 7 Agustus 2012, 9:22 am
  2. Thanks for my great teacher Desi Ardi Susanto.
    I am proud to have known since joined with TBI (eventually), learn bellydance technique with good &right. Before I was joint the TBI, I learned bellydance (1,5 years) with wrong move and movement resembles dangdut. (omg. . Like “goyang gocek” !) and bellydance isn’t an erotics dance, but sexy & excotics dance. Since I joined with TBI, I am proud & not embarrasing cause my movement is better & right than before. I am still learning. . Because bellydance is my pasion. . .🙂
    Thank a lot to Desi Ardi Susanto. . . Founder from Tribsl Babes Indonesia. . . Mmuuaaaaacchhh!!

    Posted by Novita Savitri | 7 Agustus 2012, 4:03 pm
  3. I’m so.. so.. so … lucky to have Desi Ardi Susanto – Founder of TBI as my 1st bellydance teacher !!! Her passion in bellydance world has brought her to this state where she could sincerely contribute and share her amazing bellydance skill to all her student through TBI. And I’m so glad to be able to learn all the technic, movement and trick (ssshh .. =)) in order for me as a very-new-beginner student (i never learn belly dance before .. ever .. !!!) to do it correctly based on the most comforting movement for each student. Her passion to all her student also shown by her gently words, her understanding and … one thing for sure .. is that she always gave her attention with full of encouragement, so we felt very appreciated as a student. Her class was full of skill-drilling, technic-knowledge sharing and yet full of fun, fun, and fun … !! What a wonderful bellydance-practice experience !!

    Thank you Desi … Thank you TBI …

    Let’s Rockin’ !

    Posted by Laurencia Lina | 9 Agustus 2012, 10:55 am
  4. Di kelas Trίbαl βαbεs Iηϑoηεsία™ kita diajarkan teknik gerakan bellydance yg benar, bukan asal goyang.

    Pengajarnya, Desi, ingin murid-muridnya menjadi pintar, dan mampu melakukan gerakan dg teknik yg benar. Dia juga mendorong murid-muridnya utk berani tampil. Jika kita memang ingin belajar bellydance secara serius, inilah kesempatan emas buat kita menimba ilmu.

    Saya merasa beruntung telah bergabung di kelas Trίbαl βαbεs Iηϑoηεsία™ dg Desi sbg guru saya.

    Posted by ilda siregar | 9 Agustus 2012, 12:42 pm
  5. Aku kenal mba Desi saat search mencari trainer utk ngadain workshop bellydance di Kotaku, Mba Desi Low Profile banget.. trus pas jadi trainer di workshopnya, bener-bener keureen, dari mba Desi ini, aku dan temen temen jadi lebih ngerti bahwa bellydance itu bukan seperti yg kami fahami selama ini, bukan cuma sekedar ‘goyangin perut aza, ada teknik-tekniknya, ada urutan sejarah dan asal muasalnya. Alhamdulillah deh pengetahuannya jadi bertambah banyak.
    Mba Desi berkenan datang ke kota kita yg jauh banget dri Jakarta kota kecil- Pangkalan Bun Kalimantan Tengah dg kesederhanaannya memperkenalkan Bellydance dan Tribal babes Indonesia. Bener Bener gak Nyangka bahwa kontrak kami bisa berhasil dg baik.

    Beruntung dah kenal mba Desy dan Tribal babes Indonesianya

    Kangen ingin bergabung di kelasnya mba Desi

    Posted by Boss Dhiedie | 21 Agustus 2012, 4:24 am
  6. TBI dari pertama x aku gabung sampai sekarang, hmmm ga terasa dah banyak yg kita lewati. Bitter sweet, semua dirasain. Not all good, but also not all bad. But we always stick as a family. For good and bad, we share, we support, we laugh, we crazy, we dance, and we always gather. Every performance, every challenge, every practise, kadang susah, kadang gampang, but it always matter for us. Klo yg satu ngga bisa, maka yg lain ikut ngajarin supaya bisa. We also share our tears and problems… The first time i feel homey… Desi always welcome new comer, semua orang yang mau belajar, yang semangat and full of curiousity is her spirit, and she (Desi) bukan tipe orang yang pelit ilmu, thats why i like her🙂
    To all the girsl, women out there, yang suka bellydance, mau belajar, mau berbagi…. You are most welcome to join us. You wont regret it. Hihihihi berasa iklan… Tapi bener kok🙂

    Posted by Veronika | 21 Agustus 2012, 4:46 pm
  7. Tribal Babes Indonesia,,,, entah drmana nulisnya,, yang pasti sejak pertama kali daku gabung sampai sekarang, yang terlintas dipikiran pertama kali adalah… berjuta rasa syukur ke Tuhan krna udah jodohin daku am TBI. Banyaaaaaaakkk bgt pelajaran yang daku dapet dr TBI..
    Terutama Suhu Desi yang jd pengajarnya adlh org yg selalu ingin murid2nya tambah pintar.. gak hanya hafal koreo tapi bisa melakukan tekniknya dengan benar.. yaaa walaau usagi suka diocehin..hihihi… itu nunjukin bgt kl suhuu Desi serius dalam mengajar n memajukan murid2nya…
    Pokoke TBI T.O.P bgt deeh…
    usagi gak pernah nyesel n selalu bangga jd salah satu bagian dr TBI…

    *Buat ka desi: thanks yaaa atas semuanyaa… usagi seneeeeng punya guru spt suhuuu..^^ #peluuk2…

    buat kalian yang mau gabung n belajar Bellydance, jangan ragu2 untuk gabung ke TBI…
    dijamin 10000000000% deeh bakal ketagihan deeh.. ^^

    Posted by usagi | 2 Januari 2013, 6:29 pm
  8. Thank you for being part of a big tribal day in the Philippines – and for being part of a big tribal family! You ladies seem to just glow whatever dance you do! I hope I get to meet and dance with all of you soon because you are all so excited about belly dance, so passionate about it, that everything you do just shines with that passion *zaghareet*

    Posted by Inez Ponce de Leon | 22 Juni 2013, 3:06 pm

Drop Your Tribal Comment Here

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

VISITOR

free counters

Statistik Blog

  • 57,150 hits

Facebook

Ocehan

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui surel.

Bergabunglah dengan 180 pengikut lainnya

%d blogger menyukai ini: